Spännande rätter med säsongens bästa råvaror tillagas i Gastrologiks nynordiska kök. - Vi har ingen meny, vi förlitar oss helt på tillgång istället för efterfrågan. Vi lyssnar på producenterna och naturen och tillagar därefter, förklarar Jacob.
En stor del av Gastrologiks motto är att välja de bästa råvaruproducenterna för att kunna erbjuda gästerna den bästa måltidsupplevelsen, oavsett säsong.
Gastrologik bjuder på en gastrologisk resa, ständigt uppdaterad med nya mål, med DaloLindéns köksprodukter i bagaget.
- DaloLindéns rostfria bunkar i olika storlekar är oumbärliga för oss, avslöjar Jacob, och tillägger att kryddkvarnen från DaloLindén också är en storfavorit. Vi använder den till allt möjligt, torkad frukt, svamp och förstås till alla våra kryddor!
I 2013 års upplaga av Guide MICHELIN har Gastrologik tilldelats en stjärna, endast dryga året efter öppnandet. Sedan dess har restaurangen tilldelats flertalet stjärnor och utmärkelser. Stort grattis från DaloLindén till dessa duktiga kockar!